Car moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6 – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Car moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6, Bucuresti si din imprejurimi. Oferim capacitati mari de transport indiferent de zona in care se afla imobilil demolat. Servicii rapide, corecte si ieftine de transport moloz, transport nisip, transport gunoi si transport sau debarasare mobila veche.

Va oferim de asemenea si personal civilizati si calificat pentru manipularea si transportul acestor resturi sau al altor obiecte de care vreti sa scapati sau de care nu mai aveti novei.

De asemenea am achizitionat bobcat-uri, miniescavatoare sau mini buldozere cu care va putem curata terenul, curtea sau spatiile libere din jurul casei de vegetatie, radacini de copaci, pietre etc.

Car moloz si mobila veche Bucuresti - Sector 6

Car moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6

Car moloz, moloz, gunoi si mobila veche – Sector 6 ieftin si rapid fara complicatii -Transportam moloz provenit din demolari, moloz provenit din renovari, deseuri caznice, gunoi etc.

Serviciile noastre acopera zonele Razoare, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Cartierul Latin, Militari, Apusului. Autostrada Bucuresti-PItesti, Uverturii, Comuna Rosu, Comuna Dudu, Chiajna, Lujerului, Politehnica. Cotroceni, Regie, Crangasi, Gradina Botanica, Plevnei, Zona Gara de Nord, Stirbei Voda, Zona Cismigiu, Zona Operei Romane, Zona Facultatea de Drept etc, Sector 6.

Va oferim asa cum v-am obisnuit ani la rand servicii de calitate la preturi corecte pentru orice sector din Bucuresti si proximitate, Ilfov, Calarasi, Teleorman, Arges, Dambovita sau Prahova. Transport moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6.

Serviciile noastre sunt disponibile non-stop, la preturi fara concurenta. Nu ezitati sa ne contactati si pentru alte servicii de transport cum ar fi Transport Auto cu platforma, Transport cherestea din depozit propriu, Transport nisip din stoc, pietris sau balast tot din depozitul propriu.

Car moloz si mobila veche Bucuresti – Sector 6

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?