Transport moloz | Evacuare moloz

Transport moloz

Transport moloz | Evacuare moloz. Transport moloz cu utilitare de 3,5 tone, puteti opta si pentru personal pentru incarcare, personal calificat in evacuarea molozului din apartament. Personalul nostru devine responsabil pentru transportul sacilor de moloz pana la masina. Coborarea sacilor de moloz, se face cu liftul, acolo unde exista. Incarcatorii vor avea grija ca liftul sa nu fie deteriorat in niciun fel. Vor face pauze perioadice pentru a da voie si celorlati locatari sa-l foloseaca.

Pe langa saci de moloz, evacuam tocarii vechi, obiecte sanitare, linoleu si alte deseuri rezultate in urma renovarii. Transport moloz Bucuresti si imprejurimi.

Comenzi rapide 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Transport si evacuare mobila veche cu utilitare. Serviciul de evacuare mobila veche consta in : demontarea mobilei decatre personalul nostru sau, daca aveti posibilitatea o puteti face dumneavoastra; transportul si incarcarea mobiliei in masina. Odata cu mobilierul vechi putem evacua si obiecte electrocasnice, frigidere, masini de spalat, aragaze, textile, perdele, covoare, haine, vesela, farfurii , borcane, cratite, damigene, orice obiecte nefolositoare din locuinta dumneavoastra.

Transport mobila si mutari locuinte, sedii firme, transport bagaje. Servicii de transport mobila Bucuresti cu utilitare de 3,5 tone si personal asigurat pentru manipulare. Serviciul consta in transportul mobilierului de la o locatie la alta, incarcarea corpurilor de mobilier, descarcarcrea lor, incarcarea cutiilor sau a sacilor cu diverse obiecte. Transportam obiecte electrocasnice sau piane. Oferim si servicii de transport mobila in tara cu plecare sau sosire in Bucuresti. Pentru a obtine un pret mic la transport mobila, beneficiarul poate incarca singur mobila, noi oferind doar transportul.

Transport marfa cu utilitare de 3,5 tone. Transport marfa in tara cu plecare sau sosire in capitala. Utilitarele de transport suporta o incarcatura de 2-2,5 tone si un volum de 10 metri cubi. Transportam orice tip de marfa cu exceptia marfurilor periculoase ce necesita un regim special.

Transport gunoaie cu utilitare sau cu containere de salubrizare. Transportam gunoaie din urma amenajarilor interioare si exterioare, din amenajari de spatii verzi, etc. Atunci cand aveti o cantitate de maxim 2,5 tone, solicitati transport gunoaie cu utilitare, gunoaiele ce nu pot fi manipulat e usor, vor trebui ambalate in saci. Cantitatile mai mari de gunoi se pot transporta cu containere de 7 metri cubi.

Inchiriere containere moloz cu capacitate de 7 metri cubi, suporta o incarcatura pana la 10 tone. In containere se poate incarca moloz de la constructii, deseuri din urma prelucrarilor de materiale, pamant sau gunoi. Inchirierea containerelor se face pe o periaoda limitata, respectiv 1-3 zile. Incarcarea molozului se asigura de beneficiar. Serviciul include livrarea containerului, ridicarea lui si transportul la groapa de gunoi.

Transport moloz la saci

Acest serviciu se adreseaza, in general clientilor ce renoveaza apartamente. In aceste cazuri molozul se incarca in saci de rafie, ii puteti gasi la toate magazinele de bricolaj. Serviciul detransport moloz la saci consta in evacuarea sacilor din apartament.  Oferim personal pentru manipularea sacilor. Sacii de moloz trebuie sa cantareasca maxim 40 kilograme, adica sa fie incarcati putin peste jumate. Aceasta greutate este necesar la sacii de moloz pentru a putea fi transportati. Daca sacii de moloz sunt incarcati foarte mult, ei nu mai pot fi ridicati de jos, si veti fi nevoiti sa mai descarcati din continut. Moloz inseamna resturi de faianta, gresie, tencuiala, sapa, glet, praf, diverse deseuri provenite in urma lucrarilor de amenajare a locuintelor.

Evacuare moloz inseamna ca beneficiati de un serviciu complet, respectiv personal pentru incarcare, transport moloz cu utilitare, taxa la groapa de gunoi. Acest serviciu va ofera sansa sa nu mai aveti nici o grija asupra molozului. Nu implica niciun efort din partea beneficiarului. Constructorul, de asemenea, nu ii revine niciun efort. Acesta trebuie sa aibe grija ca sacii de moloz sa nu depaseaca greutatea de 40 de kilograme, greutate impusa de buna desfasurare a operatiunilor de incarcare. Deci, pentru a putea beneficia de un serviciu complet, alegetievacuare moloz .

Transport moloz Bucuresti de la lucrari de amenajari interioare si exterioare. Transportul molozului se face cu utilitare de 3,5 tone, dube, utilitarele fiind inchise pentru a nu permite imprastierea prafului de la moloz in oras. De altfel avem un oras plin de praf si de moloz aruncat la intamplare, prin activitatea noastra nu dorim sa daunam. Atunci cand cautati pe motoarele de cautare moloz Bucuresti ve-ti gasi foarte multe oferte. Noi dorim sa mentionam ca ne desfasuram activitatea cu bun simt si nu vom dezamagi nici un client. Niciodata nu sa ridicam saci cu moloz de la client si o sa-i lasam in coltul blocului. Transport moloz doar in locuri amenajate special sau pe terenuri unde se fac umpluturi.

Debarasare moloz din urma constructiilor civile sau industriale. Debarasarea molozului se face cu personal propriu, calificat pentru asta. Molozul trebuie sa fie incarcat in saci de rafie atunci cand solicitati debarasare moloz la apartament, doar atunci cand demolati un perete si raman bucati mari ce pot fi manipulate cu usurinta, acestea nu trebuiesc ambalate. Debarasarea molozului se poate executa oricand de luni pana sambata, programarile se fac cu o zi inainte.

Transport moloz | Evacuare moloz Bucuresti si Ilfov

Inchiriere containere moloz

Inchiriere containere moloz Bucuresti si Ilfov si cartierele din jur. Inchirierea containerelor se face pe o durata de 3 zile, in medie. Containerele se livreaza la client cu 24 de ore dupa comanda, cel mai tarziu, de foarte multe ori, atunci cand clientul doreste inchirierea containerului in aceeasi zi, onoram comanda in cel mai scurt timp. Capacitatea containerlor de moloz este de 7 metri cubi, aceastea sunt dimensiuni standard ca si la societatile de salubrizare din oras. Inchiriere container 7 mc este un serviciu disponibil persoanelor fizice cat si juridice. In containerele de 7 mc se poate incarca moloz de la constructii, deseuri diverse, pamant, gunoi menajer, etc. Diferenta dintre noi si societatile mari de salubrizare este : containerele se livreaza foarte repede, in caz de schimbare – la fel, nu trebuie sa va deplasati pentru a face o comanda, comanda pentru inchiriere container moloz se face telefonic !

Si bineinteles pretul mult mai mic, face diferenta majora.

Suntem o firma de transport moloz care isi respecta clientii  si care le reduce eforturile si inlesneste toata munca pe care o presupune serviciul evacuare moloz, evacuare mobilier vechi, transport marfa, transport deseuri si gunoaie dar si inchiriere containere de 7 mc pentru depozitarea si mai apoi transportul de moloz, deseuri sau gunoaie catre groapa de gunoi cu care avem contract.

Serviciile noastre de transport mobila si transport moloz sau obiecte fragile se desfasoara in cele mai bune conditii pentru ca firma dispune de o echipa de profesionisti si de un parc auto complet de autoutilitare 3,5 tone performante, echipate dupa cele mai inalte standarde  pentru a raspunde tuturor solicitarilor dumneavoastra.

Transportul de moloz la saci este asigurat cu autoutilitare de 3,5 tone pregatite corespunzator pentru transport moloz, transport mobila sau transport moloz la saci  la cererea dumneavoastra oricand. Totodata va asiguram o echipa tanara care este pregatita sa aiba grija ca transportul de orice natura sa fie dus la bun sfarsit in cele mai bune conditii pe orice vreme.

Dispunem de un numar suficient de masini si echipe pentru a onora toate comenzile in aceeasi zi. La cerere va putem pune la dispozitie personal pentru incarcarea si descarcarea bunurilor ajutandu-va astfel sa scapati de orice grij, deoarece noi ne ocupam de tot.

Pretul transportului de moloz se negociaza pentru fiecare client in functie de distanta,  durata si incarcatura. Va asiguram un transport ieftin Bucuresti astfel incat vom raspunde tuturor clientilor indifirent de transport sau posibilitati. Asadar, gasim solutie pentru orice situatie astfel incat transpotul marfii sau a mobilei sa ajunga in conditii optime la dumneavoastra la adresa ceruta.

Pentru orice cantitate de moloz, deseuri, gunoi sau mobila veche, noi va oferim cel mai bun pret, care este determinat de mai multi factori: pretul combustibilului, distanta, accesul pe scari sau cu liftului dupa caz, serviciile suplimentare, timpul alocat transportului, cantitatea transportata, taxele catre groapa de gunoi, cu care avem contract,  sunt incluse.

Ţi-ai renovat apartamentul? Nu ai unde să arunci ce ai acumulat? Îţi rezolvăm noi problema, tot ce trebuie să faci este să ne suni.

Ai ceva de transportat? Te muti?  Nici o problemă. Suntem aici pentru tine, suntem firma de transport ieftin Bucuresti, suntem Transport Grup.

Pentru ca fiecare mutare de mobilier ridica mari probleme si cere un timp destul de lung, firma noastra de transport mobila vine in ajutorul dumneavoastra cu cateva sfaturi care sa va ajute sa va organizati mai bine timpul si spatiul.

Transport moloz | Evacuare moloz Bucuresti si Ilfov

Un transport de mobila este planuit dinainte cu minutiozitate si, de aceea, ca sa nu va aglomerati, este de preferat sa procurati cu cateva zile inainte cat mai multe cutii de carton solide si incapatoare. Pentru o mai buna organizare a spatiului din apartament puteti ambala intai mobila si obiectele din sufragerie, apoi pe cele din bucatarie, baie, respectiv dormitoare. Ca sa va inlesniti munca apelati la metoda „biletelelor pe cutii”. De exemplu, intr-o cutie puteti ambala cartile din biblioteca. Pe acea cutie specificati camera din care provin obiectele (respectiv cartile) si, eventual, continutul acelei cutii pentru a identifica mai usor atunci cand ajungeti la destinatie.

Pentru aparatura electrocasnica este bine sa folositi cutiile originale, iar daca acestea nu mai prezinta siguranta, inlocuiti-le cu altele mai rezistente si incapatoare, astfel incat bunurile dumneavoastra sa nu fie supuse unor socuri in timpul transportului. Daca aveti cutii voluminoase, in care intra obiecte de mobilier sau corpuri de mobila dezmembrate, asezati-le in functie de greutate. Astfel, obiectele grele pot fi aranjate primele in cutie, iar peste acestea puteti aseza obiecte mai usoare sau de dimensiuni reduse.

Firma noastra de transport mobila pretuieste fiecare obiect pe care dumneavoastra il detineti si, de aceea, in cazul in care aveti obiecte de mobilier valoroase, ori pretentioase, va rugam sa ne precizati acest lucru. Acestor bunuri le vom acorda o atentie marita, iar dumneavoastra veti fi multumiti de profesionalismul cu care executam orice relocare.

Seturile de pahare sau serviciile de bucatarie le puteti ambala in cutii, dupa ce ati impachetat fiecare obiect in parte in ziare sau hartii vechii. Acelasi sfat poate fi urmat si in cazul obiectelor de decoratiuni interioare, daca sunt fabricate din materiale casabile, cum ar fi: cristal, portelan, sticla, sau chiar din ceara (in cazul lumanarilor ornamentale).

Daca aveti plante, este de preferat sa le transportati in masina personala pentru ca astfel le puteti oferi lumina si oxigenul de care au nevoie.

In cazul in care aveti obiecte inflamabile este bine sa evitati impachetarea acestora in orice fel de ambalaje. Cutiile sau ziarele le pot priva de temperatura optima si apare riscul producerii unor pagube.

Fie ca ne contactati telefonic, ori apelati la metoda Internetului, toate comenzile sunt preluate si programate, in functie de programul nostru si de trebuintele dumneavoastra.

Suntem eficienti, pragmatici, clari, si onesti. Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel national. Atitudinea Transportmolozbucuresti.ro nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti clientii nostri.

Valorile noastre sunt orientarea spre client, calitatea, serviciile integrate, excelenta, inovatia si nu in ultimul rand respectul, increderea si rapiditatea in prestarea serviciilor!

Transport moloz | Evacuare moloz Bucuresti si Ilfov

Atunci cand s-a infiintat transportmolozbucuresti.ro, proprietarul fost manager a unei firme de transport, a crezut ca aceasta nisa trebuie exploatata. Exista si in prezent ca si atunci, fel si fel de indivizi care se ocupa cu transportul de moloz. Foarte putini din ei multumesc clientul. Cei mai multi dintre ie iti spun o suma la telefon, iar la fata locului inventeaza alta, foarte putin sunt cei care intradevar isi respecta clientul.

Activitatea de transport moloz a luat amploare in momentul de fata. Noi, echipa de transport moloz, suntem dedicati clientului. Serviciul nostru este deosebit in piata prin urmatoarele : oferim un pret pentru transport moloz exact, din discutia telefonica, clientul va stii exact cat trebuie sa plateasca. Pentru aceasta problema, intotdeauna clientul trebuie sa comunice numarul exact de saci. Personalul nostru care se ocupa de incarcare, vor avea intotdeauna grija sa nu imprastie moloz prin bloc, manipuleaza sacii de moloz atent cat sa nu faca mizerie, sa nu deterioreze peretii apartamentului, sa nu zgarie liftul, etc.

Evacuare moloz pentr clienti persoane fizice sau juridice. Evacuarea molozului este o operatiune pentru specialisti. Serviciile noastre concepute pentru a putea fi aplicate in orice fel de imobil, fara a deranja vecinii.  Constructorul dumneavoastra are obligatia de a pregatii sacii de moloz pentru evacuare, avand grija sa nu depaseasca 40 de kilograme fiecare sac. Atunci cand demoleaza pereti despartitori din bca, si raman bucati mai mari care pot fi manipulati usor, nu necesita bagarea acestora in saci.

Debarasare moloz cu utilitare de tonaj mic, pentru a putea avea acces in toate zonele orasului. Zonele centrale au limite de tonaj. Noi putem asigura debarasare moloz oriunde, masinile noastre avand acces permanent in orice zona. Debarasam moloz la saci sau vrac, atunci cand acesta permite o incarcare usoara. Constructorul dumneavoastra nu are obligatia de a evacua moloz, daca nu s-a specificat in contract, constructorul trebuie doar sa-si incarce moloz in saci. Masinile pentru debarasare moloz la saci sunt dube, fiind inchise se poate incarca orice in ele, nefiind afectata incarcatura de vant.

Transport moloz necostisitor pentru client. Transport moloz la saci cu masini special echipate pentru astfel de servicii, asiguram personalul necesar pentru incarcarea sacilor de moloz in masini. Masinile de transport moloz au acces in orice zona a Bucurestiului. Servicii transport moloz disponibile pe toata suprafata orasului. Sacii dumneavoastra de moloz nu ajung pe camp. Transport moloz la saci cu utilitare si personal incarcare.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?