debarasare mobila veche

Transport si debarasare mobila veche

Transport moloz, gunoi si mobila veche – Curatenie in curte

Foarte multi proprietari ai caselor nu au disponibilitratea, echipamentul necesar sau aptitudini pentru a aborda dificila sarcina de a face curatenie in curte. Altii, pur si simplu nu au timp. Va oferim servicii de curatenie in curte si transportul deseurilor la groapa de gunoi, fie ca aveti gunoi menajer, cartoane, sticle de plastic, crengi, fie  ca este vorba de molozul de la construirea unei noi case sau doar renovarea celei vechi. Curtea dumneavoastra va redeveni curata din nou, si asta in cel mai scurt timp posibil. Rezerva rapid la 0766496455, acum ai gasit serviciul potrivit.

Noi va oferim servicii variate la cele mai mici preturi. Suna acum la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 si comanda servicii pentru:

1. Mutarea sediului unei firme – O operatiune extrem de anevoioasa, mai ales daca ne raportam la firmele de anvergura, cele care detin spatii de dimensiuni ridicate, cu numeroase birouri care necesita mutarea intr-o noua locatia. Astfel, fie ca alegeti birourile aceluiasi oras sau doriti sa patrundeti pe o piata diferita, intr-o zona noua, solutia unei firme de transport mobila este ideala si va poate scapa de orice grija, mutarea mobilei in noua locatie realizandu-se intr-o perioada de timp destul de scurta.

2. Debarasarea de mobila veche – Pornind de la premisa sa mobila actuala nu isi mai gaseste locul in decorul pe care l-ati gandit, este absolut normal ca trebuie sa o depozitati intr-un spatiu amenajat sau sa renuntati definitiv la ea. Cea de-a doua varianta pare mai la indemana, mai ales pentru cei care locuiesc intr-un apartament al carui spatiu util este destul de limitat. In aceste conditii, aveti nevoie de specialisti in transportul mobilei, persoane instruite, capabile sa preia mobila si sa o transporte in locatia aleasa de dumneavoastra.

3. Achizitionarea de mobilier nou – Daca va debarasati de vechile piese de mobilier, poate ca a venit momentul sa alegeti altele noi, achizitionate dintr-un magazin de specialitate. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti mobila preferata, sa o achitati si sa profitati de aportul unei firme de transport mobilier in vederea preluarii acesteia si plasarii in propria locuinta.

4. Debarasare gunoi si moloz – In urma amenajarii sau reamenajarii unei case raman in general zeci daca nu chiar sute de kg de resturi de materiale de constructie, moloz, gunoi, resturi de ambalaje, mobilier sau elemente de mobilier veche sau degradat, usi si geamuri vechi provenite din inlocuirea lor cu unele noi, aparate electrocaznice vechi, haine elemente termice si cate si mai cate. Suntem siguri ca vrei sa scapi rapid si sigur de ele. Noi, pe langa echipamentul modern iti punem la dispozitie si personalul nostru calificat in aceasta munca grea pentru a evacua rapid tot ceea ce nu ai nevoie. Suna acum la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?