Transport moloz la saci

Transport moloz

Transport moloz la saci de la lucrarile de amenajari interioare si exterioare, transport moloz de la renovari de case sau vile. Transportul este asigurat cu utilitare de 3,5 tone, fiecare fiind insotita se 2-3 incarcatori-descarcatori. Personalul nostru este calificat pentru acest serviciu. Molozul trebuie sa fie in saci de rafie si sa nu depaseasca 40 kilograme. Daca nu aveti personal pentru incarcarea molozului in saci o facem noi. Pe langa sacii de moloz se debaraseaza si tocaria veche, masti, obiecte sanitare, alte deseuri din santier. CONTACT: 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Debarasare mobilier vechi cu personal demontare-incarcare in masinile de transport. Mobilerul trebuie golit inainte de sosirea personalului de obiectele care vor fi pastrate. Angajatii nostrii se vor ocupa incarcat si de dezmembrarea mobilierului pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Pe langa mobilierul vechi se poate debarasa si alte obiecte dintr-o locuinta sau spatiu comercial cum ar fi : textile, obiecte electrocasnice, maculatura, covoare, orice obiect din orice material.

Transport mobila – mutari, cu personal pentru manipulare, fie in interiorul Bucurestiului, de la o locatie la alta, fie de la producator la beneficiar, fie oriunde in tara cu plecare sau sosire in capitala.

Inchiriere containere gunoi pentru transport moloz sau transport deseuri. Inchirierea containerelor se face pe o perioada medie de 3 zile lucratoare, in functie de necesitatea beneficiarului. Containerele au o capacitate 7 metri cubi.

Transport moloz in Bucuresti

Transport moloz cu utilitare de 3,5 tone din orice zona a capitalei, chiar si din centrul vechi. Transport moloz la saci in Bucuresti si zonele limitrofe. Serviciul de transport moloz se adreseaza amenajarilor care produc cantitati de moloz medii. Molozul trebuie sa fie incarcat in saci chiar daca solicitati transport moloz de la curte. Clientii care solicita transport moloz sunt asigurati ca acesta va fi depozitat la groapa de gunoi. Taxele pentru groapa sunt incluse. Serviciile noastre includ personal pentru ridicare sacilor din apartament si incarcarea lor in masina de transport moloz. Utilitarele de transport moloz sunt special dotate pentru aceasta activitate, fiind inchise nu imprastie praful prin oras.

Transport moloz la saci

Transport moloz la saci de la lucrarile de amenajare in apartamente. Sacii de moloz trebuie sa atinga o greutate de aproximativ 40 de kilograme, in acest fel sacii pot fi manipulati in siguranta. In timpul coborarii cu liftul, acesta nu va fi afectat de greutate si nu vor aparea zgarieturi, daca sunt la greutatea amintita mai sus, pot fi controlati. Transport moloz la saci din sector 1,  sector 2, sector 3, sector 4, sector 5 ori sector 6. Serviciile noastre sunt disponibile in orice zona a orasului, din orice sector dar si in jurul Bucurestiului in Jud. ILFOV.  Transport moloz la saci cu utilitare de 3,5 tone, insotite de o echipa de oameni civilizati care se ocupa de coborarea si incarcarea sacilor de moloz. Oricare ar fi cantitatea dumneavoasatra de saci va garantam un serviciu complet, ne deplasam pentru orice cantitate de moloz.

Transportul molozului poate fi facut de oricine ? Dupa parerea noastra, nu! Grija pentru mediul in care ajunge molozul din casa proaspat renovata, revine in primul rand beneficiarului. Beneficiarul cand alege echipa cu care lucreaza, alege locul unde ajunge molozul din casa sa. Cu o experienta acumulata din anul 2000, cand am conceput primul serviciu dedicat evacuarii molozului din apartamente, va garanteaza experienta noastra cea mai buna alegere. Transport moloz la saci si evacuare moloz – servicii apreciate de clientii care au avut incredere in reusita noastra. Alegeti serviciul care va garanteaza depozitarea in locuri amejate pentru asta.

Transport moloz atat cu utilitare cat si cu containere de moloz de 7 metri cubi. Containerele de moloz pot fi inchiriate pe o perioada de pana 3 zile. Puteti solicita schimbarea containerului si in aceeasi de mai multe ori. Atunci cand are loc o demolare la santierul dumneavoastra, va putem asigura un flux continuu de schimbare si transport moloz. Serviciile sunt disponibile de luni pana sambata in intervalul orar 8-18, va asteptam cu intrebarile dumneavoastra la 0766.496.455.

Transport moluz sau moloz de la orice persoana fizica sau juridica la cele mai corecte preturi. Va oferim la un pret atractaviv un serviciu complet de transport moloz. Oferim echipa de 2-3 oameni care va scuteste de efort, acestia ridicand molozul direct din apartament, casa sau vila. Molozul sau usile vechi ajung intotdeauna in locuri special amenajate. Molozul poate fi rezultatul unei curatenii generale, unei renovari de locuinta sau doar o curatenie in curte. Orice deseu, gunoi sau material degradat poate fi considerat moloz. Aceste resturi vor fi ridicate de echipa noastra din curtea sau locuinta dumneavoasatra cu programare anterioara.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Transport moloz?