Transport moloz cu Utilitare de 3.5t

 Transport Moloz si Gunoi

Transport moloz Bucuresti cu utilitare 3,5 tone

Transport moloz Bucuresti cu utilitare 3,5 tone si muncitori pentru incarcare. Servicii de evacuare complete, transport din orice sector. Va punem la dispozitie echipa noastra pentru a incarca in locul dvs. Transport de moloz din orice cartier din oras. Serviciile le puteti comanda la la telefonul afisat pe site. Aruncam si dulapul, debarasare mobila veche pana la centrul de distrugere. Serviciile de transport mobila uzata il puteti solicita inainte de renovare.

Transport mobila veche din apartamente. Situatia in care va treziti cu garsoniera plina de vechituri si mobilier vechi, are rezolvare la numarul 0724.984.864. Varianta oferita de noi, inca din 2007, cand oferit un serviciu inexistent, oferim o varianta completa. Transportul se efectuaza cu masini de 3,5 t. din orice zona. Serviciul de debarasare mobila veche fiind disponibil doar pentru Bucuresti.

Transport mobila veche din orice casa, din garsoniera sau pod. Evacuam si materiale textile, paltoane, saltele, covoare, farfurii, ligheane, vechituri. Putem garanta strangerea lucrurilor in saci. Muncitorii nostrii fac asta pentru tine, se ocupa de toate aceste activitati. Locuinta dumneavoastra va ramane complet goala si curata la plecarea muncitorilor nostrii.

Transport mobila Bucuresti cu dubite acoperite. Pentru a transporta patul din Rahova in Giulesti, sau in oricare alt cartier bucurestean nu trebuie decat sa ne sunati la 0724.984.864. Acum ne-ati sunat, acum am venit. Noi va garantam un transport imediat si cu un pret corect. Echipa noastra va asigura incarcarea si descarcarea molozului, a gunoiului sau a mobilierului de care vreti sa scapati. Serviciul nostru de transport mobilier ofera transportul in sine si manipularea, demontarea si montarea corpurilor de mobila revenind proprietarului. Mutam mobilier din orice cartier bucurestean dar si din proximitate..

Transport containere moloz cu volum de sapte metri cubi. Acest serviciu este dedicat pentru lucrari mari, acolo unde se consolideaza sau se ridica un bloc sau in general unde se ridica sau se renoveaza o cladire. Containerul este din fier si are un volum de sapte metri cubi, el fiind carat cu un utilaj special de 18t. Containerul trebuie parcat in curtea proprietarului sau in fata curtii, in unele zone trebuie si o autorizatie de la primarie pentru ocuparea domeniului public. In container se poate pune orice fel de resturi, moloz, pietre, caramida, etc. Comenzile pentru inchiriere containere gunoaie se fac cu 24 ore inainte.

Transport moloz Bucuresti de la reamenajari case, transport moloz vrac. Acest serviciu este disponibil in orice strada a Bucurestiului. Se adreseaza situatiilor de amenajare la apartamente. Echipa noastra de muncitori se ocupa de evacuarea sacilor dumneavoastra de moloz. Ridicam si mobila inlocuita, mobila veche sau orice alt obiect de mobilier vechi: scaune, rafturi, paturi.

Transport moloz Bucuresti, cu muncitori care strang si incarca sacii: galeti, butoaie, fiare, cuverturi, etc. Acestea vor fi incarcate in masini si duse la groapa de gunoi. Va eliberam de orice obiect vechi.

Car moloz Bucuresti la groapa de gunoi cu autoutiliatre speciale sau container gunoi.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?