Servicii de transport moloz

Servicii transport moloz – 0767414179, 0766496455

In cazul unor renovari sau constructii realizate de o firma specializata, trebuie sa puneti accent si pe situatia mediului inconjurator. Ne referim la gradul de poluare in urma constructiei sau amenajarii-reamenajarii unui imobil, aspect adesea neglijat atat de firmele prestatoare cat si de beneficiar.

Este de la sine inteles ca o constructie atrage de la sine cantitati ridicate de moloz, aceste resturi necesitand o depozitare adecvata pentru a nu atrage contraventii pentru poluarea mediului inconjurator.

Desi firmele de constructii nu sunt specializate in degajarea si transportul molozului in spatii special amenajate, puteti evita ca intreaga sarcina sa pice pe umerii vostri. O solutie rapida si eficienta este reprezentata de contractarea unei firme de transport marfa si prestari servicii curatenie, experienta si profesionalismul lor permitandu-va sa rezolvati situatia in cel mai profesionist mod.

Daca renovarile si constructiile totale conduc la depozitarea unor cantitati substantiale de moloz, nu ramane decat sa solicitati serviciile noastre de transport moloz si veti rezolva problema in intregime. Venim cu dube si platforme ( n-avem carute!!!) si personal calificat si civilizat.

Este foarte important cum se recolteaza intreaga cantitate de moloz, cum este transportata si probabil aspectul esential in tot acest proces, unde este depozitat molozul. Noi tinem cont de toate aceste aspect. Nu lasam mizerie in urma noastra si ducem molozul INTOTDEAUNA la GROAPA DE GUNOI.

Transport moloz la vrac

La o prima vedere, lucrurile ar trebui sa fie cat se poate de facile iar depozitarea ar trebui sa se realizeze extrem de rapid. Daca beneficiarul decide sa rezolve aceasta situatie pe cont propriu, este foarte probabil ca toate cantitatile de moloz acumulate in urma constructorului sa ajunga in spatii care nu sunt omologate sa receptioneze aceste resturi, plus risca sa primeasca o amenda care sa faca din costurile de transport si depozitare o gluma.

Tocmai din acest motiv se recomanda ca procesul de evacuare si transport moloz sa se realizeze de o firma autorizata. Discutam despre firma noastra, o firma cu capital romanesc specializata in transport moloz, transport gunoi sau transport mobila veche care va pune la dispozitie atat un personal calificat si civilizat in degajarea molozului in conditii de maxima siguranta, cat si mijloace de transport adecvate. Ne referim atat la masini si platforme de transport, la banalii saci cu capacitate variabila cat si la containere mobila ce sunt folosite pentru a transporta molozul in spatii special amenajate.

Transportul molozului nu reprezinta o actiune extrem de dificila insa necesita o atentie sporita, rezultatul final avantajand atat constructorul, cat si beneficiarul si mediul inconjurator.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?