Servicii transport moloz pentru Bucuresti si proximitate

Servicii transport moloz pentru Bucuresti. Va oferim serviciile noastre de transport moloz in Bucuresti si zonele limitrofe din judetul Ilfov. Transport moloz de la santiere si amenajeri exterioare. Sunteți interesat de serviciile noastre de transport moloz și debarasare de obiecte nedorite? Dacă da, vă pot oferi mai multe informații despre cum putem să vă ajutăm. Noi suntem o firmă care se ocupă de transportul de moloz și debarasarea de obiecte sanitare uzate, mobilier vechi, electrocasnice vechi, covoare sau borcane, sau orice altceva nu vă mai trebuie. Noi avem personal calificat și echipamente moderne, care vă pot asigura un serviciu rapid și eficient. Noi acoperim toate zonele din București și Ilfov, inclusiv zonele centrale, unde avem acces legal cu utilitarele noastre. Noi vă putem oferi prețuri avantajoase și negociabile, în funcție de cantitatea și tipul de moloz sau obiecte de debarasat. Dacă doriți să solicitați serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon  0767.414.179 sau pe site-ul nostru [www.transportmolozbucuresti.ro]. Noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil și vă vom programa o vizită la locația dumneavoastră. Noi vă garantăm că veți fi mulțumiți de serviciile noastre și că vă vom elibera spațiul de orice moloz sau obiecte inutile. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dumneavoastră. 😊

Evacuare si transport moloz 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

O problema la care trebuie sa ne gandim atunci cand demolam, construim sau amenajam este evacuarea si transportul molozului. Fie ca demolam un perete despartitor din apartament, schimbam gresia si faianta sau pur si simplu curatam zugraveala veche de pe pereti, ajungem in cele din urma sa ne intrebam cum scapam de moloz. Sa vedem mai departe ce putem face cu molozul.

In primul rand, este indicat sa strangem molozul si sa il depozitam in saci rezistenti de plastic sau rafie. Sacii trebuie sa aiba o incarcatura de maxim 40 kg fiecare, adica putin peste jumatatea sacului asta pentru a nu se rupe si a putea fi manipulati.

Dupa care sunati la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455 si faceti o programare cu 24 ore inainte. Pentru a obtine un pret mai mic puteti alege incarcarea sacilor in masina cu personalul dumneavoastra. Da, este posibil. Astfel veti opta numai pentru transport iar pretul va fi substantial mai mic. Este o solutie foarte indicata in cazul in care aveti personal angajat pentru renovare iar cantitatea de moloz nu este mare.

Atunci cand aveti lucrari de constructii, fiti resposabil si nu aruncati sacii cu moloz la intamplare, sau nu apelati la persoane suspecte care se ocupa cu transport molozului cu mijloace improvizate (carucioare, carute etc). Acesti indivizi, de cele mai multe ori va ridica molozul, va iau banii, dupa care arunca sacii de moloz la 3 blocuri distanta. Riscati ca in cazul in care sunt vazuti si luati la intrebari sa se descopere sursa si sa primiti amenzi care vor face din pretul corect al acestui transpot o gluma. Apelati cu incredere la serviciile de transport moloz pe care le oferim de mai bine de 8 ani, acest site este aici si va fi mereu aici pentru ca suntem o echipa care se straduieste sa ofere servicii la un pret rezonabil, cinstite, platind taxe si salarii.

Servicii transport moloz pentru Bucuresti

Transportul de moloz in Bucuresti reprezinta o activitate bine organizata, pentru noi, care reflecta in rezolvarea problemelor clientilor si protecti amediului. Clientii nostri care au apelat la unul dintre serviciile noastre, cum ar fi inchiriere container moloz, au apelat si pentru transport mobila. Activitatea noastra se poate completa cu cerintele dumneavoatra pe parcursul constructiei si mutarii in casa noua.

Transportul molozului este principala noastra activitate. suntem printre primele firma de transport din Bucuresti care au oferit o alternativa pentru evacuarea molozului. In trecut molozul era ridicat de firmele de salubrizare cu care aveau contract primariile de sector. Aceste firme impun, pentru ridicarea sacilor de moloz, pierdere de timp. Orice persoana fizica trebuie sa mearga la sediu acestora, sa plateasca, sa semneze un contract, ca depuna niste acte, pentru molozul rezultat de la amenajarea unui apartament, este birocratic si reprezinta pierdere de timp. In plus au ore si zile fixe. Serviciile oferite de noi sunt rapide, ieftine si disponibile 7 zile din 7 atat in Bucuresti si Ilfov.

Comenzile pentru transport moloz, la noi, se fac telefonic. Pur si simplu atunci cand sunteti la birou, la fabrica sau la cumparaturi, cu un simplu telefon ati scapat de problema atat de neplacuta a molozului, gunoiului sau a mobilei vechi. Programarile se fac cu o zi inainte sau atunci cand sunteti contra-timp, putem raspunde imediat. Nu trebuie sa va faceti probleme asupra preturilor pentru transport, avem cele mai corecte si convenabile preturi din Bucuresti. Incercam sa avem un pret corect pentru fiecare transport.

Evacuare mobila veche din tot Bucurestiul, mobila veche ce nu mai va este folositoare. Mobila veche este demontata de muncitorii nostri care sunt special calificati, astfel timpul de executie este foarte redus, prin demontare se poate incarca mai multa mobila in mijlocul de transport. Mobila va fi transportata in locul destinate. Odata cu mobila veche va putem evacua si alte lucruri cum ar fi: covoare, perdele, textile, obiecte nefolositoare din balcon sau camara, electrocasnice, vechituri de orice fel.

In Bucuresti exista foarte multe locuinte in care se gasesc tot felul de vechituri, acestea putant fi adaugate in categoria moloz. Vechiturile stranse de lungul anilor de batrani sunt o problema la care singura rezolvare este firma noastra de transport moloz. Echipele noastre vin in locatie, le strang in saci de rafie pusi la dispozitie de beneficiar, incarca sacii in masina si le depoziteaza la groapa de gunoi. Suntem disponibili in orice zona din Bucuresti 7 zile din 7 pe tot parcursul anului indiferent de vreme. Transportul de vechituri se face cu masini de 3,5 tone. Eliberam de vechituri beciuri, poduri, locuinte, orice fel de spatii din orice sector, chiar si din zonele centrale din Bucuresti. Solutiile noastre sunt rapide, acolo unde exista foarte multe de aruncat, transportul se poate face cu mai multe masini, pentru a micsora timpul de executie.

Facem orice fel de transport in Bucuresti, transport de moloz, transport de gunoi, transport de mobila veche sau de alte obiecte. Sunati la numerele: 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455. Va asteptam.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?