Transport moloz - Debarasare moloz

Transport moloz – Debarasare moloz

Transport moloz – Debarasare moloz de la constructii sau amenajari – reamenajari din apartamente, vile, case sau/si spatii comerciale  Va punem la dispozitie un serviciu complet cu personal civilizati si masini (nu carute!) specializate destinate special pentru transportul deseurilor rezultate in urma activittilor de constructii. Debarasare moloz la saci in  Bucuresti si proximitate la un pret corect dinainte stabilit ferm si fara modificari ulterioare. Evacuam si alte materiale din lemn, fier, plastic sau textil. De fapt luam orice iti prisoseste si te incurca. Suna la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455.

Debarasare moloz la saci Bucuresti si proximitate

Servicii debarasare moloz rapid, curat si ieftin

Transport moloz cu duba de 3.5t deseuri realizate in urma activitatilor de constructii sau de modernizare/reabilitare. Activitatile noastre sunt pretabile lucrarilor mijlocii. Pentru reamenajarile, de la garsoniera, avem un serviciu de debarasare moloz din constructii cu ridicare de la apartament.

Va punem la dispozitie personal calificat, civilizat care va manipula si va evacua molozul depozitat in saci si-l va incarca in masina. Resturile din amenajari este bine sa fie in saci care sa nu aiba greutatea mai mult de 40 de kilograme pentru a putea fi manipulati de catre personalul nostru.

Transport moloz

Suntem dispusi sa evacuam si alte deseuri din constructii din salon, ramase la zugraveala: praguri, ferestre, mobila veche, parchet vechi, pomi etc. Pentru lucrarile la constructiile mari, va oferim containere pentru depozitare moloz, gunoi si resturi rezultate de la reabilitari. Aceste containere au capacitatea de 7mc si sunt inchiriate pe termen de pana la 3 pana la 6 zile. In acest caz beneficiarul va incarca molozului in container urmand la final sa-l incarcam pe platforma si sa-l ducem la groapa de gunoi unde va fi depozitat, ecologizat si reciclat.

Containerele de moloz se pot oferi de luni pana sambata, cu comanda anterioara de 24 ore. Containerele de moloz se pot inlocui de mai multe ori intr-o zi, acolo unde este nevoie. Daca se presteaza o demolare, atunci vom incredinta un flux de ridicare-inlocuire continuu. De asemenea putem sa va oferim si basculante pentru o evacuare mai rapida si in cantitati mult mai mari. Va punem la dispozitie servicii de debarasare moloz de la reamenajari pentru orice cantitate in orice zona din Bucuresti si Ilfov. Debarasam moloz in orice cantitate cu utilitare sau containere.

Transport mobila veche

Ridicare mobilierul veche din camere cu personal pentru demontare si incarcare. Mobilierul vechi care o inlocuiti va incurca!? Echipa noastra va debarasa locuinta de mobilier. Evacuam incaperi total sau partial, ridicam doar patul vechi sau canapeaua. Serviciile le puteti comanda la 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455, cu o zi inainte, sau in caz de urgenta in aceeasi zi.

Comenzile se fac telefonic, dumneavoastra mentionati ce anume doriti, stabilim pretul si venim la ora programata. Evacuam, odata cu molozul sau mobila din incapere si vesela, textile, borcane, galeti, obiecte veche de orice natura. Va putem evacua  boxa, garajul podul sau pivnita, sau orice alte dependinte de orice lucruri vechi si nefolositoare care iti ocupa spatiul si iti genereaza mizerie.

Garantam servicii civilizate, cu personal civilizat care nu se bate si nu se injura cu vecinii dumneavoastra. Garantam preturi corecte si promptitudine maxima: Suna acum la transport moloz.

Rate this post

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

× Transport moloz?