Colectare moloz bucuresti sector 1

Colectare moloz sector 1 – Bucuresti

Colectare moloz sector 1 – Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

Colectare moloz sector 1 – Bucuresti si Ilfov.

Transportam orice fel de moloz si/sau deseuri provenite din urma demolarilor, amenajarilor sau a renovarilor locuintei dvs. Intervenim rapid, in cel mult 30 de minute de la apelul dvs. Venim oriunde in Sectorul 1 cu o autilitare de transport cu capacitate maxima de incarcare: 2 Tone.

Daca locuiti in Sectorul 1 din Bucuresti in zone precum Aviatorilor, Aviației, Băneasa, Floreasca, Victoriei sau Gara de Nord si doriti sa scapati de obiectele vechi, nefolositoare, mobila veche, elemente de tamplarie, materiale de constructii sau orice alt tip de materiale nepericuloase, sunati la numarul 0767.414.179 si ne ocupam noi de tot. Avem contracte incheiate cu majoritatea gropilor de gunoi ecologice din jurul Bucurestiului ceea ce ne ajuta sa va oferim pretul corect, indiferent de zona in care locuiti.

Inchiriere container moloz

Echipa noastra ofera servicii transport moloz, evacuare moloz, diverse deseuri in saci la preturi fara concurenta, accesibile pentru orice buget in Bucuresti Sector 1: Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana.

Detinem o flota de autoturisme echipate corespunzator, autoutilitare care pot transporta moloz sau diverse deseuri pana la 3.5 tone.

Prestam servicii de evacuare si transport moloz in Bucuresti la preturi avantajoase.

Indiferent ca este vorba de mobilier/alte bunuri pe care nu le mai doriti in casa dvs sau aveti nevoie de transport deseuri la saci, materiale de constructii ramase,suntem alegerea potrivita, oferind clientilor nostri conditii de transport moloz avantajoase.

De asemenea, va punem la dispozitie personal bine instruit pentru astfel de operatiuni, persoane care lucreaza curat si ordonat. La cerere va oferim saci speciali pentru acest tip de transport, inclusiv echipe de tamplari pentru demontat mobila.

Colectare moloz sector 1 – Bucuresti – 0721.089.583, 0767.414.179, 0766.496.455

4.9/5 - (37 votes)

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Transport moloz?