Pe adresa redacţiei am primit un text şi fotografii realizate în Carpaţi II de un cititor al cotidianului nostru. Redăm o parte din textul primit:

Biserica inconjurata de moloz„In 2015 au început lucrările de înlocuire a conductelor de apă în cartierul Carpati II de către firma Macroconstruct din Ilfov. Nu ştiu dacă această firmă avea autorizatie pentru depozitarea molozului, dar a fost depozitat în centrul cartierului lângă biserică. S-au adunat munţi de moloz şi deşeuri scoase din canale pe care copii le escaladau, fericiţi ca au un loc de joacă. În 2016 o altă firmă a început în forţă, acelaşi stil de a lucra, adică depozitează toată mizeria pe terenul de lângă biserică. Apoi pentru că nu era deajuns au mai descărcat câteva camioane de borduri şi alte câteva camioane de conducte. Este o mizerie şi un praf de nedescris pe strada Bârgăului. Un lucru de care să ţinem cont este că exact de unde acum sunt munţii de moloz, actualul primar şi-a lansat candidatura în urmă cu 4 ani, cu promisiunea că acest cartier va fi unul curat.”

Sursa: aici

Transport moloz

Transport moloz

Transport moloz, gunoi si resturi materiale de la renovari sau constructii din orice zona a Bucurestiului si din proximitate.

Transport moloz sector 1

Transport moloz sector 4

Transport gunoi

Transport gunoi

Transport gunoi cu platforma, duba sau containerul de 7.5t. Transportul gunoiului se realizeaza rapid si eficient.

Transport moloz sector 2

Transport moloz sector 5

Transport mobila

Transport mobila veche

Transport mobila veche. Debarasare mobila veche din Bucuresti si imprejurimi. Nu te ma incurca de vechituri. Suna acum.

Transport moloz sector 3

Transport moloz sector 6